Новини

«Атестація педагогічних працівників в ДНЗ «ОДЕСЬКИЙ ЦЕНТР ПТО ДСЗ»

«Атестація педагогічних працівників в ДНЗ «ОДЕСЬКИЙ ЦЕНТР ПТО ДСЗ» - за такою темою 11 березня 2021 року відбулася інструктивно-методична нарада.

Атестація підвищує статус педагогічної професії, стимулює діяльність педагога до поповнення свого досвіду,розвитку творчої ініціативи. Назаренко Ю.О., заступник директора з методичної роботи, поінформувала про хід атестації та відзначила, що під час атестаційного періоду були створені всі умови для успішного проведення атестації.

Педагогічні працівники, які атестувались у 2021році, ознайомили колег з власним досвідом з наступних питань: Златов А.І., викладач спеціальних дисциплін, «Впровадження елементів дистанційного навчання на уроках»; Хубетов О.В., викладач загальнопрофесійної підготовки, «Використання вправ по підвищенню адаптивності слухачів на заняттях теоретичного та виробничого навчання при оволодінні новою професією»; Черновецька А.В., майстер виробничого навчання, «Нестандартні форми роботи зі слухачами під час професійно-практичної підготовки за професією Перукар (перукар-модельєр); Беспояско О.А., завідувач майстерні «Організація безпечних умов виробничого навчання в майстернях ДНЗ «ОЦПТО ДСЗ»; Берьозкіна Н.І., вихователь, «Толерантність. Позитивне значення толерантності у формуванні цілісної особистості молодої людини».

Назаренко Ю.О. акцентувала увагу присутніх на те, що цінність такого досвіду це - практичне впровадження в навчально-виробничий процес.

Запрошуємо на навчання

Сьогодні Одеський ЦПТО ДСЗ – це один з найбільш сучасних навчальних закладів професійної освіти в Україні, в якому можна навчатись, підвищувати кваліфікацію за 32 професіями та близько 50 напрямками курсів цільового призначення.

І на цьому ми не зупиняємось, а впевнено крокуємо ВПЕРЕД!

Одеський центр професійно-технічної освіти

За більш детальною інформацією звертайтесь
за телефонами нижче або приходьте.

Приймальня: тел. (048) 705-44-05 факс (048) 705-44-01 Секретар навчальної частини: тел. (048) 705-44-11
mail@profcentre.odessa.ua
м. Одеса, вул. І. Рабіна 18а
понеділок-четвер, 8:00-17:00 п'ятниця 8:00-15:45 субота-неділя вихідні