Новини

Спільне засідання методичних комісій промислового та будівельного напрямків

23.02.2021р відбулося спільне засідання методичних комісій в ДНЗ «ОДЕСЬКИЙ ЦПТО ДСЗ» за темою: «Методична робота членів методичних комісій промислового та будівельного напрямків». Засідання провела методист Оберюхтіна Г.М., яка виступила з інформаційно-аналітичною доповіддю з означеної теми.

Засідання провела методист Оберюхтіна Г.М., яка виступила з інформаційно-аналітичною доповіддю з означеної теми. Актуальність теми засідання зумовлена тим, що системна методична робота викладачів і майстрів виробничого навчання стала обгрунтованим ресурсом для осучаснення та підвищення ефективності роботи педагога у підготовці кваліфікованих робітників та підвищенні рівня власної методичної компетентності.

Попередній рік привніс в роботу педагогів суттєві зміни, а саме - проведення навчання у дистанційній формі. Таке навчання потребує набуття нових знань, опанування інструментами для організації, проведення, контролю навчання засобами ІКТ. У своїй доповіді, методист Оберюхтіна Г.М. акцентувала увагу на ключовому питанні сьогодення - актуальності електронних напрацювань та надала методичні рекомендації щодо їх різноманітності та створення. Наявність якісних електронних ресурсів сприятиме проведенню навчання на більш високому рівні. Враховуючи виклики та реалії сьогодення, так важливо напрацьовувати різноманітну методичну е-продукцію не тільки для проведення онлайн уроків, але й щоб урізноманітнити звичайний урок.

Запрошуємо на навчання

Сьогодні Одеський ЦПТО ДСЗ – це один з найбільш сучасних навчальних закладів професійної освіти в Україні, в якому можна навчатись, підвищувати кваліфікацію за 32 професіями та близько 50 напрямками курсів цільового призначення.

І на цьому ми не зупиняємось, а впевнено крокуємо ВПЕРЕД!

Одеський центр професійно-технічної освіти

За більш детальною інформацією звертайтесь
за телефонами нижче або приходьте.

Приймальня: тел. (048) 705-44-05 факс (048) 705-44-01 Секретар навчальної частини: тел. (048) 705-44-11
mail@profcentre.odessa.ua
м. Одеса, вул. І. Рабіна 18а
понеділок-четвер, 8:00-17:00 п'ятниця 8:00-15:45 субота-неділя вихідні