Новини

Нарада з керівниками структуних підрозділів Одеської обласної служби зайнятості

22 грудня 2021 року директор Одеського обласного центру зайнятості Сергій Гаценко провів нараду з керівниками структурних підрозділів Одеської обласної служби зайнятості в стінах Одеського ЦПТО.

Під час наради про основні досягнення ДНЗ «Одеський центр професійно-технічної освіти ДСЗ» розповів директор центру Роман Саржинський: «Вже не перший рік слухачі Одеського ЦПТо беруть участь у Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності WorldSkills Ukraine.

Рівень професійної підготовки дозволяє їм перемагати та отримувати призові місця – це є найкращим підтвердженням якості освіти, яку вони отримали.

Так, у грудні цього року наші слухачі стали переможцями за компетенціями «Роботи на верстатах з програмним керуванням», «Токарні роботи" та "Електрозварювальні роботи".

Впродовж січня – листопада 2021 року в Одеському ЦПТО проходили навчання 4,4 тис. безробітних, в тому числі 0,9 тис. осіб з 21 регіону України. Рівень працевлаштування після закінчення профнавчання склав 85,2%."

Сергій Гаценко, директор Одеського обласного центру зайнятості, відзначив подяками наших співробітників: Тимосевич О.В.,

Ковальчук Г.О.,

Фандєєва М.Ю.

та Ніколаєву К.Г. - за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у виконання завдань, пов'язаних з реалізацією державної політики зайнятості в Україні, соціального захисту населення від безробіття та з нагоди святкування 31-ї річниці створення Державної служби зайнятості.

Запрошуємо на навчання

Сьогодні Одеський ЦПТО ДСЗ – це один з найбільш сучасних навчальних закладів професійної освіти в Україні, в якому можна навчатись, підвищувати кваліфікацію за 32 професіями та близько 50 напрямками курсів цільового призначення.

І на цьому ми не зупиняємось, а впевнено крокуємо ВПЕРЕД!

Одеський центр професійно-технічної освіти

За більш детальною інформацією звертайтесь
за телефонами нижче або приходьте.

Приймальня: тел. (048) 705-44-05 факс (048) 705-44-01 Секретар навчальної частини: тел. (048) 705-44-11
mail@profcentre.odessa.ua
м. Одеса, вул. І. Рабіна 18а
понеділок-четвер, 8:00-17:00 п'ятниця 8:00-15:45 субота-неділя вихідні