Новини

Підвищення кваліфікації фахівців із соціальної роботи

Протягом 2021 року на базі ДНЗ «ОДЕСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ» за ініціативою Одеського обласного центру соціальних служб та Центру соціальних служб Одеської міської ради пройшли навчання 240 фахівців із соціальної роботи.

Метою навчання було підвищення професійної компетентності спеціалістів та фахівців центрів соціальних служб.

Слухачі опанували програми за наступними напрямами навчання: «Підготовка спеціалістів центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щодо соціального супроводу сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах», «Підвищення кваліфікації соціальних працівників щодо встановлення опіки, піклування, створення та забезпечення діяльності прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу», «Менеджмент соціальної роботи».

Одним з пріоритетних завдань соціальної політики на сучасному етапі є підвищення якості та рівня доступності соціальних послуг для соціально вразливих груп населення.

Отримані знання та практичні навички сприятимуть професійному зростанню, збагаченню фахового досвіду, що в свою чергу, вплине на ефективне виконання якісної соціальної роботи.

По закінченні навчання всі фахівці із соціальної роботи отримали посвідчення про підвищення кваліфікації за відповідними навчальними напрямами.

Запрошуємо на навчання

Сьогодні Одеський ЦПТО ДСЗ – це один з найбільш сучасних навчальних закладів професійної освіти в Україні, в якому можна навчатись, підвищувати кваліфікацію за 32 професіями та близько 50 напрямками курсів цільового призначення.

І на цьому ми не зупиняємось, а впевнено крокуємо ВПЕРЕД!

Одеський центр професійно-технічної освіти

За більш детальною інформацією звертайтесь
за телефонами нижче або приходьте.

Приймальня: тел. (048) 705-44-05 факс (048) 705-44-01 Секретар навчальної частини: тел. (048) 705-44-11
mail@profcentre.odessa.ua
м. Одеса, вул. І. Рабіна 18а
понеділок-четвер, 8:00-17:00 п'ятниця 8:00-15:45 субота-неділя вихідні