Новини

Присвоєння та/або підтвердження професійної кваліфікації «Електрогазозварник»

У кваліфікаційному центрі ДЕРЖАВНОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ОДЕСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ» за три дні здійснюється процедура оцінювання з присвоєння та/або підтвердження професійної кваліфікації «Електрогазозварник».

Проходячи процедуру оцінювання, претендент демонструє знання та вміння здобуті шляхом неформальної або інформальної освіти.

За результатами оцінювання претенденту присвоюється та/або підтверджується повна професійна кваліфікація «Електрогазозварник» або окремі часткові кваліфікації, які є складовими повної: –«Ручне дугове зварювання плавким електродом ММА».
–«Напівавтоматичне зварювання у середовищі захисних газів MIG-MAG».
–«Аргонодугове зварювання неплавким електродом TIG».
–«Газове зварювання»
–«Газове різання».
–«Різання металів за допомогою електродугового різання».

Претенденту, який успішно пройшов оцінювання, видається сертифікат державного зразка про присвоєння та/або підтвердження професійної кваліфікації «Електрогазозварник», який дає йому змогу офіційно працювати на посаді електрогазозварника, виконувати небезпечні електрогазозварювальні роботи.

Кваліфікаційний центр ДНЗ «ОДЕСЬКИЙ ЦЕНТР ПТО ДСЗ» запрошує всіх, хто володіє вміннями та навичками виконання електрогазозварювальних робіт, пройти процедуру оцінювання з присвоєння повної (часткових) професійної кваліфікації «Електрогазозварник» та отримати сертифікат державного зразка, дані про який заносяться до Реєстру кваліфікацій Національного агентства кваліфікації.

Вартість освітньої послуги - 5265.00 грн

Детальна інформація за телефонами:

(048) 705-44-24

+38099-380-59-69

Запрошуємо на навчання

Сьогодні Одеський ЦПТО ДСЗ – це один з найбільш сучасних навчальних закладів професійної освіти в Україні, в якому можна навчатись, підвищувати кваліфікацію за 32 професіями та близько 50 напрямками курсів цільового призначення.

І на цьому ми не зупиняємось, а впевнено крокуємо ВПЕРЕД!

Одеський центр професійно-технічної освіти

За більш детальною інформацією звертайтесь
за телефонами нижче або приходьте.

Приймальня: тел. (048) 705-44-05 факс (048) 705-44-01 Секретар навчальної частини: тел. (048) 705-44-11
mail@profcentre.odessa.ua
м. Одеса, вул. І. Рабіна 18а
понеділок-четвер, 8:00-17:00 п'ятниця 8:00-15:45 субота-неділя вихідні