Новини

Професійна інтеграція внутрішньо переміщених осіб

В рамках українсько-німецького проєкту «Професійна інтеграція внутрішньо переміщених осіб» (GIZ) та відповідно до плану-графіку підтвердження результатів неформального навчання за професією «Кухар» в ДНЗ «ОДЕСЬКИЙ ЦЕНТР ПТО ДСЗ» у вересні-листопаді 2021 року відбулося оцінювання 23 учасників проєкту із трьох областей (Дніпропетровської, Запорізької та контрольованої урядом частини Донецької обл.) за професією «Кухар» ІІІ та ІV розряду.

Метою проєкту є покращення можливостей для працевлаштування ВПО та інших громадян, які постраждали внаслідок конфлікту на Сході України, з особливою увагою на жінок, а також посилення інституційної спроможності служби зайнятості.

Всі учасники оцінювання гідно пройшли теоретичний іспит та успішно виконали пробну кваліфікаційну роботу. Кваліфікаційна комісія уважно слідкувала за процесом: здійсненням інструктажу з питань охорони праці і безпеки життєдіяльності, організацією робочого місця розрахунком та підготовкою сировини, дотримання технологічного процесу приготування страв та правил особистої гігієни і санітарних умов.

Голова комісії Л.В. Вельвер визначила дотримання правил приготування страв та термін виконання практичного завдання всіх учасників оцінювання та з членами комісії підвела підсумок про результати кваліфікаційної атестації 23 учасників проєкту.

Заступник директора з МР Назаренко Ю.О. вручила свідоцтва про присвоєння робітничої кваліфікації за професією «Кухар» всім особам-кандидатам та побажала успіхів в роботі, невичерпних творчих сил та послідовного підвищення кваліфікації на більш високий розряд.

Запрошуємо на навчання

Сьогодні Одеський ЦПТО ДСЗ – це один з найбільш сучасних навчальних закладів професійної освіти в Україні, в якому можна навчатись, підвищувати кваліфікацію за 32 професіями та близько 50 напрямками курсів цільового призначення.

І на цьому ми не зупиняємось, а впевнено крокуємо ВПЕРЕД!

Одеський центр професійно-технічної освіти

За більш детальною інформацією звертайтесь
за телефонами нижче або приходьте.

Приймальня: тел. (048) 705-44-05 факс (048) 705-44-01 Секретар навчальної частини: тел. (048) 705-44-11
mail@profcentre.odessa.ua
м. Одеса, вул. І. Рабіна 18а
понеділок-четвер, 8:00-17:00 п'ятниця 8:00-15:45 субота-неділя вихідні