Новини

Україно-німецький проєкт «Професійна інтеграція внутрішньо переміщених осіб» EU4Skills

В рамках україно-німецького проєкту «Професійна інтеграція внутрішньо переміщених осіб» EU4Skills, метою якого є покращення можливостей для працевлаштування ВПО та інших людей, які постраждали внаслідок конфлікту на сході України, з особливою увагою на жінок, а також посилення інституційної спроможності служби зайнятості, надається можливість підтвердити результати неформального професійного навчання за професією «Кухар» ІІІ розряду 24-м учасникам проєкту із трьох регіонів: Запорізької, Дніпропетровської та Донецької областей.

06 вересня 2021 року, відповідно до графіку, в Одеському ЦПТО підтвердили свою професійну компетентність за професією «Кухар та отримали ІІІ розряд перші п’ять учасників проєкту:

Фалалєєва Оксана Володимирівна направлена фахівцями Енергодарської міської філії Запорізького обласного центру зайнятості;

Москалик Ганна Валентинівна – Пологівська районна філія Запорізького обласного центру зайнятості;

Сімкіна Наталя Олександрівна – Краматорський міський центр зайнятості Донецької області;

Суворова Валентина Олександрівна – Бахмутський міський центр зайнятості Донецької області;

Троцька Тетяна Іванівна – Верхньодніпровська районна філія Дніпропетровського обласного центру зайнятості.

Після успішно складеного теоретичного іспиту та виконаної пробної кваліфікаційної роботи, всім п’яти учасникам комісією з підтвердження кваліфікації за професією «Кухар» були вручені свідоцтва про присвоєння робітничої кваліфікації за результатами неформального професійного навчання за професією «Кухар» ІІІ розряд.

Голова комісії Вельвер Л.В. побажала всім успіхів та здоров’я, невичерпних творчих сил та визнання від задоволених клієнтів, а також подальшого підвищення кваліфікації.

Запрошуємо на навчання

Сьогодні Одеський ЦПТО ДСЗ – це один з найбільш сучасних навчальних закладів професійної освіти в Україні, в якому можна навчатись, підвищувати кваліфікацію за 32 професіями та близько 50 напрямками курсів цільового призначення.

І на цьому ми не зупиняємось, а впевнено крокуємо ВПЕРЕД!

Одеський центр професійно-технічної освіти

За більш детальною інформацією звертайтесь
за телефонами нижче або приходьте.

Приймальня: тел. (048) 705-44-05 факс (048) 705-44-01 Секретар навчальної частини: тел. (048) 705-44-11
mail@profcentre.odessa.ua
м. Одеса, вул. І. Рабіна 18а
понеділок-четвер, 8:00-17:00 п'ятниця 8:00-15:45 субота-неділя вихідні