Новини

Вітаємо та пишаємося досягненнями своїх колег!

11 травня старший майстер ДНЗ «Одеський ЦПТО ДСЗ» Хубетов Олександр Вільєвич захистив дисертаційне дослідження на ступінь доктора філософіїї з психології.

Темою дисертації було дослідження когнітивних чинників адаптивності безробітних в умовах професійного перенавчання.

В ході наукової роботи протягом 2017-2021 років було опротестовано 278 слухачів навчального центру, які на той час проходили короткострокове професійне навчання.

Робота була спрямована на дослідження когнітивних властивостей безробітних, які сприяють їх успішній адаптації до умов нової професії та успішного оволодіння її компетенціями, розробці типології безробітних, що перенавчаються, в залежності від їхнього рівня адаптивності та когнітивних властивостей, розробку тренінгових програм по підвищенню рівнів критичного, творчого мислення, самостійності безробітних в умовах короткострокового професійного перенавчання.

Результати роботи можуть бути використані в роботі закладів професійно-технічної освіти для підвищення ефективності навчального процесу.

Запрошуємо на навчання

Сьогодні Одеський ЦПТО ДСЗ – це один з найбільш сучасних навчальних закладів професійної освіти в Україні, в якому можна навчатись, підвищувати кваліфікацію за 32 професіями та близько 50 напрямками курсів цільового призначення.

І на цьому ми не зупиняємось, а впевнено крокуємо ВПЕРЕД!

Одеський центр професійно-технічної освіти

За більш детальною інформацією звертайтесь
за телефонами нижче або приходьте.

Приймальня: тел. (048) 705-44-05 факс (048) 705-44-01 Секретар навчальної частини: тел. (048) 705-44-11
mail@profcentre.odessa.ua
м. Одеса, вул. І. Рабіна 18а
понеділок-четвер, 8:00-17:00 п'ятниця 8:00-15:45 субота-неділя вихідні