Майстер виробничого начання з професії "Кухар"
Викладач вищої категорії
Новосибірський інститут радянської кооперативної торговлі 1989р. Спеціальність «Технологія і організація громадського харчування», інженер- технолог.
Киівський професійно – педагогічний коледж ім.А.Макаренка. 2012 – 2013р
Неодноразово підвищував кваліфікацію в Науково Методичному центрі ПТО та підвищення кваліфікації інженерно – педагогічних працівників у Хмельницькій області, майстра виробничого навчання з професії «Кухар» та викладача професійно – теоретичної підготовки з предметів: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», «Організація виробництва та обслуговування», «Облік, калькуляція, звітність»
30- річний досвід праці шеф-кухарем та керівником виробництва у закладах ресторанного господарства, а також багаторічний досвід праці у якості керівника ресторанного сервису в найбільших світових судноплавних компаніях
В ДНЗ ОЦПТО ДСЗ працює з 2012 року
Викладає
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Облік, калькуляція і звітність
Організація виробництва та обслуговування