Майстер виробничого навчання з професії "Кондитер"
Викладач ІІ категорії
Освіта вища. Одеський технологічний інститут ім. М. В. Ломоносова. 1990 р. Спеціальність "Технологія та організація громадського харчування", кваліфікація -інженер-технолог.
ПТУ м. Одеси. Професія "Кухар 4 роз." ДНЗ "Одеське вище професійно-технічне училище торгівлі та технологій харчування. 2016 р. "Кухар 5 р."
ДНЗ "Одеське вище професійно-технічне училище торгівлі та технологій харчування. 2016 р. "Кондитер 5 р."
В ДНЗ ОЦПТО ДСЗ працює з 2014 року
Викладає
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства
Малювання та ліплення
Устаткування підприємств харчування
Організація виробництва та обслуговування