Майстер виробничого навчання з професії "Кухар"
«Кухар» 6 розряду ДНЗ «ОЦПТО ДСЗ». Неформальне навчання
Викладач спеціаліст
Неповна Вища. Технологічний інститут харчової промисловості ім. М.В. Ломоносова, 1990р. Кафедра технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів.
Неповна вища. Одеський технікум громадського харчування, 1986 р. Спеціальність "Технологія приготування іжі", кваліфікація - технік-технолог.
Тульчинський міжшкільний навчально-виробничий комбінат, 1983 р. Присвоєна кваліфікація - кухар 5 розряду.
Неодноразово підтверджувала та підвищувала кваліфікацію в НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області як майстер виробничого навчання з професії «Кухар» та викладач професійно – теоретичної підготовки.
Тридцятирічний стаж в напрямку Громадського харчування , з их 17 років на керівних посадах: Зав виробництвом; Зам директора з виробництва; Начальник з виробництва на підприємстві харчування.
В ДНЗ ОЦПТО ДСЗ працює з 2018 року
Викладає
Технологія приготування їжі з основами товарознавства