Викладач спеціальних дисциплін з професій "Бармен", "Кухар", "Кондитер"
Викладач вищої категорії
Освіта вища. Полтавський університет споживчої кооперації України. 2004 р. Спеціальність "Товарознавство та комерційна діяльність", Кваліфікація - магістр з товарознавства.
Пройшла підвищення кваліфікації за програмою «Педагогічні працівники ПТНЗ» в науково методичному центрі та підвищення кваліфікації інженерно – педагогічних працівників у Хмельницькій області, та Київському професійно – педагогічному коледжі ім. А. Макаренка.
Є секретарем комісії з підтвердження кваліфікації за результатами неформального навчання з професії «Кухар», та здійснює документаційний супровід оцінювання.
В ДНЗ ОЦПТО ДСЗ працює з 2011 року
Викладає
Гігієна та санітарія виробництва
Ділова етика і культу спілкування
Документаційне забезпечення управління
Техніка пошуку роботи
Основи фізіології харчування, санітарії та гігієни