Новини

Анонс подій

Нарада з керівниками структуних підрозділів Одеської обласної служби зайнятості

22 грудня 2021 року директор Одеського обласного центру зайнятості Сергій Гаценко провів нараду з керівниками структурних підрозділів Одеської обласної служби зайнятості в стінах Одеського ЦПТО.

З днем створення Державної служби зайнятості!

Шановні колеги!

Прийміть щирі вітання з нагоди 31-ої річниці від дня створення Державної служби зайнятості!

І знову перемога!

Вітаємо Войтенка Валентина Сергійовича, слухача групи №21-21 з професії "Електрогазозварник", який зайняв ІІІ місце на І етапі Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності WorldSkills Ukraine 2021-2022 року за компетенцією "Електрозварювальні роботи"!

Новини

І етап Всеукраїнського конкурсу за компетенціями «Роботи на верстатах з програмним керуванням» та "Токарні роботи"

16 грудня на базі ДНЗ "ОДЕСЬКИЙ ЦЕНТР ПТО ДСЗ" було проведено І етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності WorldSkills Ukraine 2021-2022 рокуза компетенціями «Роботи на верстатах з програмним керуванням» та "Токарні роботи"

World Skills Ukraine стартував в Одеському регіоні

09 грудня 2021 року на базі ДНЗ "Одеський професійний ліцей сфери послуг Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського" відбувся перший етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WORLDSKILLS UKRAINE 2021» за компетенцією «Перукарське мистецтво».

Підвищення кваліфікації фахівців із соціальної роботи

Протягом 2021 року на базі ДНЗ «ОДЕСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ» за ініціативою Одеського обласного центру соціальних служб та Центру соціальних служб Одеської міської ради пройшли навчання 240 фахівців із соціальної роботи.

Нагорода "За вагомий внесок у підготовці кадрів індустрії моди Одеського регіону"

26 листопада на церемонії нагородження професіоналів модної індустрії Odessa fashion awards ДНЗ "ОДЕСЬКИЙ ЦЕНТР ПТО ДСЗ" отримав спеціальну нагороду - За вагомий внесок у підготовці кадрів індустрії моди Одеського регіону" за рішенням Ukrainian Fashion Association.

Нові навчальні програми ОЦПТО

Умови сьогодення вимагають певних змін в багатьох сферах життя. І професійна сфера не вийняток. Питання правильної організації діяльності ФОП наразі є нагальним і вимагає певних знань, умінь та навичок.

Професійна інтеграція внутрішньо переміщених осіб

В рамках українсько-німецького проєкту «Професійна інтеграція внутрішньо переміщених осіб» (GIZ) та відповідно до плану-графіку підтвердження результатів неформального навчання за професією «Кухар» в ДНЗ «ОДЕСЬКИЙ ЦЕНТР ПТО ДСЗ» у вересні-листопаді 2021 року відбулося оцінювання 23 учасників проєкту із трьох областей (Дніпропетровської, Запорізької та контрольованої урядом частини Донецької обл.) за професією «Кухар» ІІІ та ІV розряду.

З днем захисника України!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди потрійного свята:

Дня захисника України, Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.

Запрошуємо на навчання

Сьогодні Одеський ЦПТО ДСЗ – це один з найбільш сучасних навчальних закладів професійної освіти в Україні, в якому можна навчатись, підвищувати кваліфікацію за 32 професіями та близько 50 напрямками курсів цільового призначення.

І на цьому ми не зупиняємось, а впевнено крокуємо ВПЕРЕД!

Одеський центр професійно-технічної освіти

За більш детальною інформацією звертайтесь
за телефонами нижче або приходьте.

Приймальня: тел. (048) 705-44-05 факс (048) 705-44-01 Секретар навчальної частини: тел. (048) 705-44-11
mail@profcentre.odessa.ua
м. Одеса, вул. І. Рабіна 18а
понеділок-четвер, 8:00-17:00 п'ятниця 8:00-15:45 субота-неділя вихідні