Новини

Анонс подій

Шановні колеги!

Щиро вітаю вас із визначним державним святом - Днем Конституції України!

Прийняття Основного Закону ознаменувало фундаментальне закріплення нашої незалежності, навіки закарбувало волю українського народу жити у власній суверенній, соборній державі.

Навчання заради життя

Завершилось чергове навчання в Одеському ЦПТО за програмою «Оператор безпілотного літального апарату (дрона)». На цей раз навчали працівників ДСНС.

PRO Роботу & Партнерство

23 червня ДНЗ "ОДЕСЬКИЙ ЦЕНТР ПТО ДСЗ" приймав участь у заході «PRO Роботу & Партнерство», який є частиною комплексного проекту «Pro розвиток», створеного за підтримки Координаційного гуманітарного штабу Одеської області за участю представників влади області та міста, представників місій, акредитованих в Одесі, за сприянням Одеського міського центру зайнятості

Новини

Мега день дітей 01.06.2022 року

З нагоди дня захисту дітей ДНЗ «ОДЕСЬКИЙ ЦЕНТР ПТО ДСЗ» взяв участь у благодійному заході «Мега день дітей» за запрошенням благодійного фонду «Добрий Самарянин», який відбувся у сквері Г. Гамова 31 травня 2022р.

ДНЗ "ОДЕСЬКИЙ ЦПТО ДСЗ" працює заради перемоги

Ви втратили роботу через війну?

Не гайте часу, а використовуйте його на користь собі.

Вітаємо з випуском

25 травня відбулась Державна кваліфікаційна атестація слухачів групи №40-21 за професією "Адміністратор".

Підтвердження результатів неформального професійного навчання

З 23.05.2022 по 25.05.2022 року в стінах Одеського ЦПТО відбулось засідання Комісії з підтвердження результатів неформального професійного навчання за професією "Кухар".

Шановні колеги! Від щирого серця вітаю Вас із Днем пам’яті та примирення!

У ці дні разом з Європою та світом ми відзначаємо День пам’яті та примирення і вшановуємо мужність і відданість тих, хто з неймовірною жагою справедливості виборов Перемогу, зупинив Другу світову війну, виніс вирок нацизму, приніс мир і надію на нашу землю.

Шановні колеги! Від щирого серця вітаємо вас зі світлим Христовим Воскресінням!

Чудо Христового Воскресіння об’єднує всіх нас вірою у перемогу світла над темрявою, добра над злом, життя над смертю. Сьогодні ми відкриваємо Богові свої душі, просимо наповнити їх духовною силою і надією.

Подяка від компанії "РА-КУРС ПЛЮС"

Ви все ще думаєте отримувати нову професію чи ні? А наші випускники, опанувавши курс навчання, відразу отримують робочі місця на базах виробничої практики!

Запрошуємо на навчання

Сьогодні Одеський ЦПТО ДСЗ – це один з найбільш сучасних навчальних закладів професійної освіти в Україні, в якому можна навчатись, підвищувати кваліфікацію за 32 професіями та близько 50 напрямками курсів цільового призначення.

І на цьому ми не зупиняємось, а впевнено крокуємо ВПЕРЕД!

Одеський центр професійно-технічної освіти

За більш детальною інформацією звертайтесь
за телефонами нижче або приходьте.

Приймальня: тел. (048) 705-44-05 факс (048) 705-44-01 Секретар навчальної частини: тел. (048) 705-44-11
mail@profcentre.odessa.ua
м. Одеса, вул. І. Рабіна 18а
понеділок-четвер, 8:00-17:00 п'ятниця 8:00-15:45 субота-неділя вихідні