Новини

Анонс подій

World Skills Ukraine стартував в Одеському регіоні

09 грудня 2021 року на базі ДНЗ "Одеський професійний ліцей сфери послуг Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського" відбувся перший етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WORLDSKILLS UKRAINE 2021» за компетенцією «Перукарське мистецтво».

Підвищення кваліфікації фахівців із соціальної роботи

Протягом 2021 року на базі ДНЗ «ОДЕСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ» за ініціативою Одеського обласного центру соціальних служб та Центру соціальних служб Одеської міської ради пройшли навчання 240 фахівців із соціальної роботи.

Нагорода "За вагомий внесок у підготовці кадрів індустрії моди Одеського регіону"

26 листопада на церемонії нагородження професіоналів модної індустрії Odessa fashion awards ДНЗ "ОДЕСЬКИЙ ЦЕНТР ПТО ДСЗ" отримав спеціальну нагороду - За вагомий внесок у підготовці кадрів індустрії моди Одеського регіону" за рішенням Ukrainian Fashion Association.

Новини

Нові навчальні програми ОЦПТО

Умови сьогодення вимагають певних змін в багатьох сферах життя. І професійна сфера не вийняток. Питання правильної організації діяльності ФОП наразі є нагальним і вимагає певних знань, умінь та навичок.

Професійна інтеграція внутрішньо переміщених осіб

В рамках українсько-німецького проєкту «Професійна інтеграція внутрішньо переміщених осіб» (GIZ) та відповідно до плану-графіку підтвердження результатів неформального навчання за професією «Кухар» в ДНЗ «ОДЕСЬКИЙ ЦЕНТР ПТО ДСЗ» у вересні-листопаді 2021 року відбулося оцінювання 23 учасників проєкту із трьох областей (Дніпропетровської, Запорізької та контрольованої урядом частини Донецької обл.) за професією «Кухар» ІІІ та ІV розряду.

З днем захисника України!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди потрійного свята:

Дня захисника України, Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.

з Днем професійно-технічної освіти

Щиро вітаю Вас з нашим професійним святом: Днем працівників освіти та Днем професійно-технічної освіти.

Українсько-німецький проєкт «Професійна інтеграція внутрішньо переміщених осіб»

продовжує реалізовуватись в Одеському ЦПТО, метою якого є покращення можливостей для працевлаштування ВПО та інших людей, які постраждали внаслідок конфлікту на сході України, з особливою увагою на жінок, а також посилення інституційної спроможності служби зайнятості.

Україно-німецький проєкт «Професійна інтеграція внутрішньо переміщених осіб» EU4Skills

В рамках україно-німецького проєкту «Професійна інтеграція внутрішньо переміщених осіб» EU4Skills, метою якого є покращення можливостей для працевлаштування ВПО та інших людей, які постраждали внаслідок конфлікту на сході України, з особливою увагою на жінок, а також посилення інституційної спроможності служби зайнятості, надається можливість підтвердити результати неформального професійного навчання за професією «Кухар» ІІІ розряду 24-м учасникам проєкту із трьох регіонів: Запорізької, Дніпропетровської та Донецької областей.

Нові напрями КЦП

На замовлення Волинського обласного центру зайнятості майстрами виробничого навчання за професією «Кухар» Деміним Григорієм та Удовенко Інною було розроблено програму та курсу цільового призначення "Сучасна теорія та практика харчування дітей в закладах освіти".

Запрошуємо на навчання

Сьогодні Одеський ЦПТО ДСЗ – це один з найбільш сучасних навчальних закладів професійної освіти в Україні, в якому можна навчатись, підвищувати кваліфікацію за 32 професіями та близько 50 напрямками курсів цільового призначення.

І на цьому ми не зупиняємось, а впевнено крокуємо ВПЕРЕД!

Одеський центр професійно-технічної освіти

За більш детальною інформацією звертайтесь
за телефонами нижче або приходьте.

Приймальня: тел. (048) 705-44-05 факс (048) 705-44-01 Секретар навчальної частини: тел. (048) 705-44-11
mail@profcentre.odessa.ua
м. Одеса, вул. І. Рабіна 18а
понеділок-четвер, 8:00-17:00 п'ятниця 8:00-15:45 субота-неділя вихідні